Airride and supensions

Why choose a different suspension?

Vaak is het zo dat de "standaard" ophanging van je wagen wat "wiegt" en zo de bochtligging wat verminderd of je gewoon simpelweg een sportieve lage uitstraling van je wagen wil. Voor 98% van de wagens zijn hier dan ook andere schokdempers of verlagingsveren voor verkrijgbaar!

gold car wrap

Airride of schroefset?

Beide typen van ophanging hebben hun voor- en nadelen. Daar waar luchtvering u de vrijheid geeft in het éénvoudig omhoog en omlaag brengen voor wegdrempels en andere obstakels is dit niet mogelijk met een schroefset. Maar uiteraard ligt de prijs hiervan dan ook vele malen hoger en kunnen niet gehomologeerd worden voor onze belgische keuring. Een schroefset daarintegen is vaak snel gemonteerd en goedkoop in aanschaf. Deze zijn doorgaans voor alle wagens ook te leveren met een homologatie voor de keuring.

Verlagen zoals het moet!

Wij verlagen uw auto zoals het hoort! Onze verlagingen worden uitgevoerd zonder uw veiligheid of dat van andere weggebruikers in gedrang te brengen. Wij voeren dan ook alle verlagingen uit zoals beschreven in de wettelijke regels hieromtrent. Na de installatie ontvangt u dan ook het officiële montage attest benodigt voor de technische keuring.

droplow customs
Car wash

Voor ieders wat wils.

Of u nu kiest voor air suspension, verlagingsveren, cupkit of een schroefset, wij hebben voor elk van deze een groot aanbod dankzij onze menige leveranciers. U kan onder meer de volgende merken bij ons vinden:

  • Airlift performance , Airrex , D2
  • TA Technix
  • Bilstein, Koni,H&R
  • KW, ST & Ap
  • Weitec, enz..

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.