Oldtimer Restoration

opel rekord droplow customs

Your Oldtimer , Our passion

Net zoals wel meerdere mensen houden wij erg van oldtimers en zien we deze niet graag verloren gaan aan de tijd! Met zorg en heel veel passie nemen wij dan ook uw oldtimer graag onderhanden. Een restauratie is natuurlijk veel meer dan een nieuw laagje lak en een onderhoud, maar in vele gevallen is het toch vaak de enige verzorging die ze hebben moeten. Doorgaans betreft 85% van een oldtimer restauratie het herstellen van plaatwerk / koetswerk ontstaan door slechte herstellingen, schade of slijtage die door de jaren heen zijn gebeurd.

Sinds de nieuwe oldtimerwet die vanaf 01/04/2014 in voege is gegaan, worden alle voertuigen die reeds meer dan 25 jaar in gebruik zijn als oldtimers beschouwd. Voorheen moesten auto's en auto's voor dubbel gebruik minimum 25 jaar oud zijn, terwijl militaire- en bedrijfsvoertuigen minimum 30 jaar oud moesten zijn. Uiteraard is het nog steeds mogelijk uw oldtimer als gewoon voertuig in te schrijven. In dat geval zijn er geen wettelijke beperkingen, maar kan men ook weer niet niet genieten van de vereenvoudigde keuring en de vrijstelling voor jaarlijkse technische keuring en de vermindering van verkeersbelasting die "voorlopig" nog steeds van toepassing is. Meer info? Laat u door ons vrijblijvend informeren wat voor uw oldtimer de beste oplossing is.

opel gt restauratie
opel rekord droplow customs
Zoals u wel kan begrijpen is het moeilijk om éénzelfde prijs te maken voor de herstelling van uw oldtimer, elke wagen heeft zo zijn eigen "liefde" nodig om weer de jaren tegenaan te gaan. Of u nu een deels restauratie, een complete restauratie of simpelweg een herstellinge wenst. Wij zorgen Dat uw wagen weer staalt als zoals hij deed voorheen. Geïnteresseerd? Neem contact op met ons en maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen kunnen bekijken wat wij voor U kunnen doen!


See you soon, and love your classic!
droplow customs..

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer info!