Custom Painting

crystal Ghost blue pearl seat ibiza 6j FR

What is Custom paint?

Custom paint is een verf die telkens een uniek, bijna niet te repliceren effect geeft ten op zichte van de standaard lakken die je op gewone auto's, moto's en andere voorwerpen terug vindt. Deze speciale lakken hebben een extra dimensie die een verbazingwekende diepte of effect aan de lak geven. Er zijn letterlijk miljoenen combinaties mogelijk van flakes, Pearls, Candy enz.kameleon paint

Kameleon Paint

Kameleon lak veranderd van kleur vlak voor je ogen. Kameleon-afwerkingen zijn gebaseerd op revolutionaire verschuivende kleurstoffen. Dit zijn unieke kleurstoffen die bijna onbereikbare kleurprestaties bieden, ze veranderen eigenlijk van kleur afhankelijk van de hoek van waaruit ze worden bekeken. Ze geven meer effect dan alleen een subtiele variatie in schaduw, de kleur ondergaat een bijna magische transformatie in uiterlijk. Op afgeronde gebogen oppervlakken en scherpe hoeken wordt het magische uiterlijk van Kameleon verf erg benadrukt.

Zoals te zien op deze foto hiernaast geeft kameleon lak een weelderig en kleurrijk effect iets wat vergeleken met een facet geslepen diamand!

Holographic paint

Holografische lak is een Prismatische vloedgolf die verleidelijke 3D iridiserende kleuren creëert die lijken te bewegen vlak voor uw ogen! Het ziet eruit als vloeibaar zilver bij weinig licht en een vloeiende vloeibare zilveren regenboog bij fel licht. Afgeronde gebogen oppervlakken en scherpe hoeken benadrukken het magische uiterlijk van deze holografische verf..

holographic paint
Candy paint

candy Paint

Candy kleuren zijn transparant om het systeem te laten werken. Bepaalde gepatenteerde kleurstoffen moeten worden gebruikt om de doorschijnendheid van de afwerking te garanderen. Eén van de meest aansprekende dingen van Candy lakken is de kans om te experimenteren met verschillende basiskleuren en nieuwe onderscheidende kleuren te bedenken. Er zal vaak een toon gecreërd worden door het gebruik van vele laklagen die er bijna nat uit ziet. Deze "Wet look" spreekt vele autoliefhebbers nog meer aan dan de uiteindelijke kleur.

Wanneer Candy kleuren gecombineerd worden met reflecterende basislagen (meestal metallic), creëren ze een rijke indrukwekkende sprankeling die de gemiddelde autolak gewoon niet kan produceren.

Daar er ontelbare mogelijkheden zijn is het onmogelijk deze allemaal te vermelden op onze site. Maar heeft u interesse of vragen betreffende een speciale lak voor uw auto , moto of wat u maar bedenkt. Contacteer ons en wij leggen u met veel plezier alle mogelijkheden voor en bekijken wat we voor u kunnen doen!

holographic paint