Custom Bodyworks

seat leon

Want to be different?

Je auto customizen is vaak een hele uitdaging! Er zijn talloze mogelijkheden in bumpers, grillen, sideskirts en zo verder... Maar toch is vaak net dat wat je wil niet verkrijgbaar of toch niet helemaal naar je zin. Bij droplow customs heb je de mogelijkheid je bumpers of andere tuning onderdelen te laten herwerken en zelfs laten maken op maat!

My car customized

Op aanvraag is haast bijna alles mogelijk en gaan we geen uitdaging uit de weg, met vele jaren ervaring in de carrosserie sector garanderen we dan ook een prachtig eind resultaat! Uiteraard onderdelen uit polyester zijn het gemakkelijkst om te vervaardigen en zijn zeker en vast stevig indien deze correct gemaakt zijn. Onderdelen vervaardigd uit plastiek daarintegen heeft afhankelijk van de plastieksoort enorm wat minder mogelijkheden. Hier onder vindt u enkele mogelijkheden:

  • Het verlengen of verkorten van polyester onderdelen
  • Custom verbredingen
  • Dichtmaken van uitsparingen
  • Aanwerken van onderdelen

Daar er uiteraard zo een grote diversiteit is aan mogelijkheden is het nauwelijks op te noemen wat allemaal mogelijk is! Daarnaast zijn wij verdeler van een enorm aanbod aan tuningonderdelen van verscheidene merken. Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden naargelang uw wensen en budget.