Carwrapping

Wat is carwrapping?

Carwrapping is de dag van vandaag uiteraard alom bekend geworden, maar vaak is er toch wel enige onduidelijkheid. Het wrappen van uw wagen wil eigenlijk zeggen dat wij op een snelle en professionele manier uw wagen van kleur kunnen veranderen door een speciaal ontwikkelde vinyl folie aan te brengen, een grote sticker om dit gemakkelijk te zeggen. Deze vinylwrap is dan ook Speciaal Ontwikkeld om complexe vormen en contouren van uw wagen aan te nemen. De folie die gebruikt wordt is een dunne gegoten pvc folie, die door middel van verwarming vakkundig aangebracht word op uw laklaag.

gold car wrap

Waarom kiezen voor een carwrap?

Met een carwrap kan u uw wagen snel en relatief goedkoop veranderen van uitzicht met behoud van de waarde van uw wagen. Deze folie is dan ook vrij simpel weer te verwijderen na deze zijn dienst bewezen heeft! En meest belangrijk, Zonder Schade. De mogelijkheden en toepassingen waarop een wrap folie kan geplaatst worden zijn haast niet op te noemen.
Ook Beschermt het tevens in grote mate uw originele lak tegen Weersinvloeden, Steenslag en Krassen! Hier is uiteraard ook een transparante versie van.
Afhankelijk van uw wensen en budget kan u ook opteren voor een ‘accent wrap’, dit houdt in dat individuele onderdelen van uw wagen een andere kleur krijgen. Het is dus perfect mogelijk om enkel de motorkap, het dak of de spiegels in een unieke kleur te transformeren.

Carwrap Kleuren

Onder de leuze "U kiest uw kleur, niet wij" bieden wij u als klant een enorm aanbod van kleuren aan. Daar wij geen franchiser zijn bieden wij dan ook vaak een groter aanbod in kleuren aan onze klanten dan elders. Doch werken we enkel met kwalitieve folie waarvan wij hun kleur en levensduur van gemiddeld 5 jaar kunnen garanderen. Wij werken met merken als 3M, Hexis, Avery, Oracal, Arlon en nog verscheidene andere. Daar het onmogelijk is een voorbeeld te voorzien van alle kleuren nodigen wij u vriendelijk uit vrijblijvend deze kleuren te komen bekijken in één van de verschillende kleurenwaaiers

holographic paint
onderhoud carwrap

Onderhoud van een carwrap

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gewone auto. Was de wagen regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, dus ook op een wrap. Was de auto het liefst met de hand want dit zal de levenduur van uw wrap verlengen, maar als het echt niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem. Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap wordt verzadigd en gaat na een tijdje gewoon blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap. Wij hebben onderhoudsproducten speciaal ontwikkeld voor een carwrapfolie die u tegelijk bij uw wrap zou kunnen aanschaffen. Zo hebben we een speciale set voor het onderhouden, schoonmaken en conditioneren van glanzende wraps en weer andere sets voor het onderhouden en schoonmaken van matte carwraps. Iedere wrap die wij plaatsen en afleveren voorzien we natuurlijk standaard van een beschermende basislaag. Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om de wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn.

Waarom kiezen voor DropLow Customs

Wij doen niet aan massa productie, Om een perfect eindresultaat te bekomen is er erg veel aandacht en passie nodig wat betekent wij uw wagen niet in 1 of 2 dagen wrappen. Doorgaans is er al gauw een dag of 4 benodigd om een "Color change" uit te voeren op uw wagen. Haast en spoed is uiteraard nooit goed! Wij nodigen u dan ook uit vrijblijvend al uw vragen omtrent het wrappen van uw wagen te stellen.

pink wrap

Wat is de prijs voor een carwrap?

De prijs van een carwrap is moeilijk zomaar te zeggen. Het hangt af van de folie, uw wensen en uiteraard de complexiteit van uw wagen. Om toch een idee te hebben vindt u hieronder enkele voorbeeld prijzen:

Mini/ultra compact

Formaat zoals een Smart, VW Up!, Toyota Aygo, Fiat 500, Toyota IQ, Seat Mii

Vanaf

€1400

Incl.btw

compact

Formaat zoals een Seat Ibiza, VW Polo, Peugeot 208, Fiat Punto, Toyota Yaris, Ford Ka, Audi A2, Opel Adam

Vanaf

€1675

Incl.btw

Hatch- sportback

Formaat zoals een Peugeot 308, VW Scirocco, Audi A3, Mercedes A, Renault Megane, VW Golf, Opel Astra, Volvo V40

Vanaf

€1795

Incl.btw

station /wagon

Formaat zoals een Peugeot 308 SW, VW Passat Variant, VW Golf Variant, Citroen C5 Tourer, Audi A6 Station

Vanaf

€1995

Incl.btw

sedan / mid-luxe

Formaat zoals een VW Passat, Ford Mondeo, Mazda 6, Citroen C5, Audi A4/A5/A6 etc.

Vanaf

€1895

Incl.btw

suv / jeep

Formaat zoals een VW Touareg, BMW X-5, X-6, Mitsubishi Outlander, Nissan Qashqai etc.

Vanaf

€2195

Incl.btw