About DropLow Customs

droplow customs

About us

Uw totaal adres voor uw wagen in heel belgië!


Of het nu gaat om het uitbouwen van uw wagen, blinderen van uw ramen, verlaging en nog zoveel meer.. Bij ons bent u aan het juiste adres. Met als visie “oog voor klantvriendelijkheid,soepelheid maar vast en zeker met het oog op een zo perfect mogelijk resultaat “ leiden wij onze zaak en mogen telkens weer leuke en uitdagende projecten onder handen nemen.

Met passie voor wagens streven wij er dan ook naar om zo goed mogelijk op de hoogte blijven van de actuele wetgevingen als ook de laatste ontwikkelingen en technologiën in de branche.

Droplow Customs ..

Your All-In
Carshop

Bij ons kan u terecht voor Carrosserieherstellingen - Carwrapping - Airride & suspensions - Custom paint - beletteringen en nog veel meer!

15+ Years experiance

Vol gedrevenheid en met vele jaren ervaring in de autosector en door het steeds bijscholen van onze sectorkennis is uw wagen bij ons steeds in goede handen.

Full integrity

Bij Droplow Customs staan wij garant voor klantvriendelijkheid , een eerlijke communicatie met u als klant, en een kwalitatieve dienstverlening en na-service.

quality & durability

Met oog voor detail werken wij uw wagen af tot in de fijnste puntjes , werkend met onderdelen en materialen van uiterste kwaliteit zodat een correcte levensduur kan worden gegarandeerd.

0
+ Clients
0
+ Coffee cups
0
+ hours work

Carrosserie

Schade aan uw Wagen? Een oldtimer die restoratie nodig heeft of graag iets specialer? Kijk snel tussen onze "carrosserie" diensten!

Carwrapping

Op zoek naar iets nieuw? De kleur van uw wagen moe of graag een speciaal patroon op uw wagen? Dit kan allemaal bij ons!

Airride & suspensions

Had u graag uw wagen verlaagd? Hier bent u op juiste adres! Wij leveren u verlagingsveren, schroefveren of airride aan een correcte prijs en de mogelijkheid tot de montage van uw verlaging door onze diensten.

belettering & stickers

Op zoek naar een belettering van uw wagen of bedrijfspand, wij verzorgen het voor u! Ook voor stickers kan u bij ons terecht.

window tinting

Graag wat minder inkijk in uw voertuig? Een sportievere look of wat minder warmte in uw wagen tijdens de zomermaanden? Aarzel dan niet en contacteer ons!